קפה לקפה: עוגיות שקדים במילוי קרם שוקולד וקפה
אפרת ליבפרוינד No Comments on קפה לקפה: עוגיות שקדים במילוי קרם שוקולד וקפההתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- מפגיני שמאל באו לעורר פרובוקציות וגורשו בריקודים
- שרים וח"כים תוקפים את המינויים בצה"ל: "אין מנדט"
- שר הביטחון והרמטכ"ל החליטו: מינויים דרמטיים בצה"ל
- טורקיה החליטה לעצור את כל הסחר עם ישראל | מתעדכן
- ירכב על חמור? ב'סדר רביעי' מנו את הקריטריונים למשיח
תגיות
אפרת ליבפרוינד מציגה: עוגיות שקדים במילוי קרם שוקולד קפה (כ- 40 סנדוויצ'ים). במתכון זה השימוש במזולה הופך את העוגיות לפריכות ונימוחות במיוחד!
לבצק שקדים:
175 גרם מזולה לאפייה בטעם חמאה בטמפרטורת החדר
125 גרם אבקת סוכר (כוס פחות 2 כפות)
35 גרם אבקת שקדים (⅓ כוס)
65 גרם ביצים (ביצה קטנה ועוד חצי)
2 גרם מלח
315 גרם קמח (2 כוסות פלוס 2 כפות)
קרם למילוי:
300 גרם שוקולד
30 גרם מזולה לאפייה בטעם טבעי
250 גרם שמנת מתוקה או צמחית
2 כפיות קפה מומסות ב- 2 כפיות מים
הכנת הבצק:
מערבבים בוו הגיטרה או הלישה את המזולה ואבקת הסוכר כ- 5 דקות עד שאבקת הסוכר נטמעת היטב במזולה.
מוסיפים את הביצים ומערבבים עוד 2 דקות.
מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים רק עד שמתגבש בצק.
אין לערבב את הבצק יותר מדי! אוספים את הבצק לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעתיים.
בין 2 ניירות אפייה מרדדים את הבצק לעובי של 3 מילימטר וקורצים עיגולים בקוטר 4-5 ס"מ.
מניחים את עיגולי הבצק על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה או במשטח סיליקון ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 8 דקות או עד השחמה יפה.
הכנת הקרם למילוי:
ממיסים במיקרוגל את השוקולד והמזולה. מוסיפים את השמנת וטורפים במטרפה ידנית לקבלת קרם אחיד ומבריק. מוסיפים את הקפה המומס ומערבבים היטב.
מחכים מעט עד שהקרם מתקשה. מכניסים את הקרם לשקית זילוף עם צנטר כוכב, מזלפים מעט קרם בין 2 עוגיות ויוצרים סנדוויץ'.
שומרים בפריזר עד ההגשה.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.